Den lilla butiken med den stora servicen! 


Välkommen till vår butik där du kan hitta din stil. Vad menar vi med STIL? Vi tänker såhär; du ska känna dig fin både till vardags och till fest i dina kläder. Du ska hitta plagg som du kan använda vid många tillfällen och både kunna dressa ner eller dressa upp.


Hos oss hittar du kläd- och smyckesmärken som Martha, Tim o Simonsen, Culture, Freequent, Qnus, Mix by heatet, By Odahl mm. Vi försöker att hitta lite unika saker och kan därför ta in lite olika klädmärken som passar oss.


Följ oss på Instagram och Facebook! Om du önskar kan du boka en tid med oss där vi ger våra bästa tips och den personliga servicen. Du kan även använda Facetime med oss, då får du en liten livshopping där vi kan ge dig tips, berätta om passform osv. på våra kläder. Vi sänder kläderna till dig med post, du kan prova dem och ringa till oss igen så kollar vi på köptet tillsammans och kommer med tips. 


Vi har även bokningar kvällstid; är ni ett gäng på 5-6 personer så kom till butiken och få en egen visning och passa på att prova kläder tillsammans. Vi bjuder på lite dricka och något litet tilltugg.